Boscus är ett ungt företag som specialiserat sig på närproducerade, innovativa och hållbara utrustningar för en kvalitetsmedveten och högpresterande svensk kundkrets.

 

 

I dagens globaliserade värld upplever vi hur allt fler producenter jagar kostnadsfördelar och flyttar materialinköp och produktion från lågprisland till lågprisland för att hänga med i priskonkurrensen. Ökande avstånd mellan producent och marknad leder inte sällan till en ökad känsla av anonymitet och osäkerhet kring de lokala underleverantörernas materialval och förädlingsmetoder samt kring lokal miljö- och personalpolitik. I jakten på lägsta möjliga kostnad ställs inte sällan produkternas kvalitet och hållbarhet inför rejäla utmaningar.

 

 

Vi på Boscus har lång erfarenhet av professionell utrustning från specialistföretag som, i motsats till ovanstående kostnadsjakt, drivs av ägare med djupt rotad övertygelse om att leverera maximal kundnytta.  I sådana familjeföretag mäts framgången inte primärt i kortfristiga lönsamhetstal. utan i mängden nyvunna kundrelationer, i motiverade och högpresterande medarbetare och i utvecklande feedback från nöjda och entusiastiska kunder.

 

 

Gemensamt för de företag vi pratar om är sammanhållningen inom den egna organisationen och tron på korta avstånd och effektiv kommunikation mellan ägare, personal och kundkrets. Boscus delar den övertygelsen och det är därför vi väljer att marknadsföra spetsprodukter från företag med hela sin verksamhet i närområdet – Made in Europe.

Allt ni hittar i nätbutiken är framtaget, utvecklat och producerat med genomgående fokus på  SÄKERHET, PRODUKTIVITET, KVALITET och HÅLLBARHET

 

 

Hoppas att du hittar både de artiklar du sökt efter och sådana som du hittills inte ens har kunnat drömma om. Produkter som lyfter dig och din aktivitet till nya höjder!  Välkommen!

 

 

Om oss

Närproducerat övertygar!

Produkten gör skillnad!

Kvaliteten i egna händer!